Zivju zīmes valdīšanas laiks 2018

Abstrakcija Zivju zīmes stilā

Pienācis Zivju zīmes valdīšanas laiks, jo Saule no Ūdensvīra zīmes pārgājusi Zivju zīmē, kur uzturēsies līdz 20. marta vakaram. Bieži lielu Zivju zīmes ietekmi mēdz saukt par “Zivju sviestu” vai vēl kādos sarunvalodas vārdos – tas nav domāts slikti, vienkārši ļoti bieži citām zīmēm ir grūti saprast Zivju zīmi, kura apkārtējo informāciju tver pavisam citādi un attiecīgi arī uz informāciju reaģē. Kāds solās būt šis grūtāk izprotamais periods, kādas tēmas vairāk var aktualizēties, ko šajā brīdī darīs citi astroloģijā svarīgi objekti debesīs? Turpmākajā tekstā aicinu iepazīties, kādi solās būt astroloģiskie “laikapstākļi” šim periodam, kamēr Saule uzturēsies Zivju zīmē.

Zivju zīme ir ļoti daudzpusīga savā izpausmē. Līdz 6. martam Zivju zīmē atradīsies ne tikai Saule, bet arī Merkurs, Venera un Neptūns. Šo planētu kombinācija diez gan pamatīgi uzsver Zivju zīmes ietekmi konkrētajā periodā. Šo periodu produktīvāk var izmantot radošo jomu darboņi, jo Zivju zīme atbild arī par visu radošo un māksliniecisko, piemēram, zīmēšanu, mūziku, dejošanu, dziedāšanu un jebkādām citām mākslinieciskām izpausmēm. Nav svarīgi, vai profesionāli darbojaties kādā no šīm sfērām, vai jums ir kāds radošs un māksliniecisks hobijs, vai varbūt tikai gatavojaties apgūt ko radošu, pašlaik ir zaļā gaisma, lai to visu darītu. Zivju zīme ir ļoti saistīta ar intuīciju, zemapziņu, fantāziju, tāpēc periods labvēlīgs jebkurai sfērai, kur nepieciešamas šī lietas, sākot ar māksliniecisko, psiholoģiju un tamlīdzīgām lietām, beidzot ar ezotērisko pasauli. Zivju zīme ir tuvās attiecībās ar dabu un šķidrumiem, tāpēc šīs lietas labvēlīgā formātā vajadzētu vairāk iekļaut savā ikdienā – ejam aktīvi darboties dabā, pameditēt, atpūsties pie ūdeņiem, īpaši purviem, sakārtojam visas šķidrumu lietas savā organismā (vielmaiņu, limfātisko sistēmu utt.). Diemžēl Zivju zīme ir saistīta arī ar psihosomātiku un visa veida atkarībām. Vēlams būt uzmanīgiem attiecībā uz savu veselību, nebrīnieties, ja organisms reaģē uz emocijām un domām caur kādām nenosakāmām slimībām, izsitumiem utt. (katram var būt savā formātā). Centieties kontrolēt savas domas, emocijas, klausīt savai intuīcijai – dažu planētu atrašanās Mežāža zīmē šajā laikā ļaus ieviest struktūru it visā un nolikt kādas robežas, taču pašiem vajag gribēt to darīt. Šajā periodā cenšamies neaizrauties ar alkoholu vai jebkādām citām atkarības veidojošām vielām, tai skaitā ēdienu, cenšamies uzturēties pozitīvu cilvēku un notikumu ielenkumā, jo Zivju zīme ir saistīta arī ar depresīvajiem momentiem.

Pēc 6. marta Zivju zīmes ietekme kļūs vājāka, jo Merkurs un Venera pāries Auna zīmē, taču tas nenozīmē, ka Zivju zīmes temati vairs nebūs aktuāli. Šajā periodā Auna zīme iedos lielāku aktivitāti darīt, un to vajadzētu izmantot, lai arī būs dilstošs Mēness. Vienkārši katrs balstāmies uz savām sajūtām, intuīciju, iekšējo balsi, tā labāk pateiks priekšā, kad katram no mums vienkāršāk darboties (ļoti atkarīgs no tā, cik aktīvs katrs esam savā būtībā).

Līdz februāra beigām turpinās Saules aptumsuma ietekme, īpaši uz tiem, kuri paši dzimuši netālu no Saules aptumsuma. Zivju zīmē Saules aptumsuma ietekmē nespēja līdzsvarot enerģijas var tieši vairāk aktivizēt vēlmi patverties kādā atkarībā vai destruktīvās emocijās, kas noved pie depresīva noskaņojuma. Šo visu fonu pastiprinās 2. martā esošais pilnmēness Jaunavas zīmē. Tāpēc atcerieties, meklējam visu pozitīvo, iepriecinošo savā ikdienā, neizlietojam visu savu enerģiju vienai darbībai, atstājam arī citām darbībām un vēl saglabājam rezervei. Marta sākumā vēlams būt uzmanīgākiem pie automašīnas stūres vai līdzīgās situācijās – Zivju zīme mēdz aizsapņoties ar vaļējām acīm, kaut ko nepamanīt. Viss Zivju zīmes valdīšanas laiks, īpaši līdz 6. martam var nelabvēlīgi atsaukties uz savstarpējo komunikāciju – viens otru nesaprot, pārprot, aizmiglo skatījumu par kādu tēmu utt. Zivju zīme un īpaši, ja tajā atrodas Merkurs, informāciju un apkārtējo pasauli uztver caur sajūtām, intuīciju, netveramām enerģijām un tādā veidā to arī nodod apkārtējiem, kas citu zīmju pārstāvjiem visbiežāk nav saprotams. Zivju zīmes valdīšanas laiks citām zīmēm mežģa smadzenes, kamēr šīs citas zīmes nemācās uztvert visu notiekošo ar Zivju zīmes stiprajām pusēm.

8. martā beigsies periods, kad neviena no planētām nav atpakaļejošā kustībā. Šajā dienā Jupiters raugoties no Zemes sāks pārvietoties it kā atpakaļejoši jeb kļūs tā saucami retrogrāds līdz pat 10. jūlijam, un tas notiks Skorpiona zīmē. Šajā laikā kādam var mainīties pasaules redzējums, uzskatu sistēma, ne pārāk labvēlīgs laiks lielākiem naudas darījumiem, īpaši kur iesaistīti citu, ne savējie naudas līdzekļi (aizdevumi, nodokļi, laimesti utt.), Jupitera “lielā veiksme” vairs tik ļoti nestāvēs blakus jebkurā dzīves sfērā (katram ietekmēs individuālas tēmas, atkarīgs no katra paša personīgā horoskopa). Šis laiks arī nav tik labvēlīgs ceļošanai, jaunu mācību apgūšanai – it visā radīsies kādas grūtības vai pārmaiņas, bet tas viss ar pozitīvo nolūku, lai cilvēka personība attīstītos.

Vēlu ikvienam pēc iespējas labāk izmantot šo Zivju zīmes valdīšanas laiku. Atceramies par pozitīvā meklēšanu ik katrā ikdienas sīkumā, klausām savai intuīcijai un darbojamies atbilstoši katrs savai būtībai. Atgādinu, ka katrs no mums uz šo kopējo fonu var reaģēt nedaudz citādāk (atkarīgs no mūsu katra individuālā horoskopa), kā arī mainīgā Mēness pārvietošanās pa Zodiaku katrai dienai piešķirs savu nokrāsu.

P.S. Fotogrāfijā mākslinieciskā izpausme Zivju zīmes stilā – tas nenozīmē, ka Zivju zīmei eksistē tikai abstrakcija, bet kā viens no raksturīgiem veidiem noteikti ir. Ar šādu zīmējumu varētu raksturot arī Zivju zīmes fantāziju, veidu, kā tā uztver un nodod informāciju (arī domāšanas līkloči).

Komentēt